Man wil keren met 45km auto en belandt in het water

Foto: Iwan van Dun

Man wil keren met 45km auto en belandt in het water

WIJK EN AALBURG – Een oudere man is dinsdagavond met zijn 45km wagentje te water geraakt aan het Taxhof in Wijk en Aalburg.


Foto: Iwan van Dun

Vermoedelijk heeft de man aan het eind van de straat willen draaien omdat hij niet verder kon en is daarbij in de sloot terecht gekomen. Omstanders hebben de man uit zijn autootje weten te bevrijden en samen met de brandweer over gedragen aan het ambulancepersoneel.

De man heeft veel geluk gehad, het had heel anders af kunnen lopen als de auto op z’n kop in de sloot had terecht was gekomen. De man is in de ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heet het karretje uit de sloot getakeld.