Gemeentehuis Etten-Leur korte tijd afgezet na vondst zelfgemaakt vuurwerk

Foto: Marcel van Dorst

Gemeentehuis Etten-Leur korte tijd afgezet na vondst zelfgemaakt vuurwerk

ETTEN-LEUR – De omgeving rond het gemeentehuis in Etten-Leur werd woensdagmorgen afgezet. Bij het gemeentehuis lag een verdacht voorwerp, wat volgens de politie vermoedelijk een zelfgemaakt stuk vuurwerk was. De afzetting is inmiddels opgeheven en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie heeft het stuk vuurwerk meegenomen.


Foto: Marcel van Dorst

Volgens de politie was het vermoedelijke explosief dat bij het gemeentehuis aan de Roosendaalseweg lag niet groot, maar zijn er wel voorzorgsmaatregelen getroffen. ,,We hebben de mensen die aan de betreffende zijde van het gemeentehuis werken gevraagd of zij voor de zekerheid zich naar de andere kant van het gebouw kunnen begeven”, aldus een politiewoordvoerder.¬†

Heeft u tips? App naar onze whatsapp tiplijn. Zet ons nummer in je telefoon: +31 850601871