PSV wint van VVV met 4-1, honderdste wedstrijd Dumfries

Foto: Marcel van Dorst

PSV wint van VVV met 4-1, honderdste wedstrijd Dumfries

EINDHOVEN – PSV heeft het kalenderjaar afgesloten met een ruime zege op VVV-Venlo. De Eindhovenaren kwamen in het Philips Stadion met 0-1 achter, maar wonnen met 4-1. Het was de honderdste wedstrijd voor Denzel Dumfries in het PSV shirt.


Denzel Dumfries speelde zijn honderdste wedstrijd. Foto: Marcel van Dorst

Na de goal van Jafar Arias in de 22e minuut mocht VVV hopen op een stunt, al maakte Philipp Max dertien minuten later vanaf de strafschopstip 1-1. In de tweede helft stelde PSV al snel orde op zaken door treffers van Olivier Boscagli en Cody Gakpo, waarna invaller Adrian Fein vlak voor tijd de 4-1-eindstand op het scorebord zette.

Door de zege komt PSV na veertien wedstrijden in punten gelijk met Eredivisie-koploper Ajax, maar de Amsterdammers spelen woensdag nog uit tegen Willem II.