PSV effectief tegen RKC, drie punten mee naar Eindhoven

Foto: Marcel van Dorst

PSV effectief tegen RKC, drie punten mee naar Eindhoven

WAALWIJK – PSV heeft zaterdag op bezoek bij RKC Waalwijk een eenvoudige overwinning geboekt. De Eindhovenaren wonnen met 1-4 en komen daardoor op gelijke hoogte met koploper Ajax, al komen de Amsterdammers zondag nog in actie.


De 0-1 van Cody Gakpo. Foto: Marcel van Dorst

De wedstrijd in het Mandemakers Stadion werd geen moment spannend, want binnen een kwartier leidde PSV al met 0-2. Cody Gakpo en Mohamed Ihattaren scoorden.

De derde goal van de ploeg van trainer Roger Schmidt was een benutte penalty van Denzel Dumfries, waarna Finn Stokkers vlak voor tijd iets terugdeed namens RKC. In de extra tijd bepaalde PSV-invaller Noni Madueke de eindstand op 1-4.