Vier gewonden bij ernstig ongeval in Oudemolen

Foto: Christian Traets

Vier gewonden bij ernstig ongeval in Oudemolen

OUDEMOLEN – Op de Stadsedijk in Oudemolen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een ernstig ongeval plaats gevonden.


Foto: Christian Treats

Een auto raakte van de weg en kwam hierbij in botsing met een boom. De auto is vervolgens op een naastliggende weg terecht gekomen. Meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Bij het ongeval raakte vier personen gewond. Twee van de vier personen zouden ernstig gewond zijn geraakt. Een van de inzittenden zou na de botsing uit het voertuig zijn geslingerd.

De brandweer moest twee personen uit het voertuig bevrijden. Alle slachtoffers zijn met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Een van de slachtoffers werd begeleid door een trauma-arts. De exacte toedracht is niet bekend. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Heeft u tips? App naar onze whatsapp tiplijn. Zet ons nummer in je telefoon: +31 850601871