Fietser ernstig gewond na aanrijding, automobilist rijdt door

Foto: Christian Traets

Fietser ernstig gewond na aanrijding, automobilist rijdt door

ROOSENDAAL – Een 64-jarige Roosendaler is vrijdag 19 december ernstig gewond geraakt toen hij op de Borchwerf door een auto werd aangereden. De auto ging er vervolgens vandoor.


Foto: Christian Traets

Hulpdiensten kregen rond 17.05 uur een melding van een aanrijding tussen een fietser en een auto op de kruising van de Gastelseweg met de Borchwerf. Met onder andere assistentie van het personeel van de traumahelikopter is de gewonde man ter plaatste behandeld en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.

De politie startte direct een onderzoek naar de aanrijding en is op zoek naar een compacte witte auto die betrokken is geweest bij de aanrijding. Heeft u informatie neem dan contact op met de politie.

Heeft u tips? App naar onze whatsapp tiplijn. Zet ons nummer in je telefoon: +31 850601871