(VIDEO) Bestuurder ramt met hoge snelheid pijlwagen op A27

Foto: Marcel van Dorst

(VIDEO) Bestuurder ramt met hoge snelheid pijlwagen op A27

OOSTERHOUT – Een bestuurder heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto een pijlwagen geramd op de A27 ter hoogte van Oosterhout. Het ongeval gebeurde in de richting naar Breda.


Vanwege werkzaamheden was de rechterrijstrook afgesloten en afgekruist en werd de rijstrook met ee pijlwagen afgesloten. De bestuurder zag deze pijlwagen door nog onbekende oorzaak over het hoofd en klapte er frontaal op. Gezien de klap moet dit met hoge snelheid zijn gebeurd. De snelheidsmeter van het voertuig is vastgeslagen op 190 km per uur. Of dat ook de gereden snelheid is zal worden onderzocht.

De snelheidsmeter is vastgeslagen op 190 km per uur. Foto: Marcel van Dorst

Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukte met groot materieel uit. Brandweerlieden hebben het slachtoffer uit zijn voertuig moeten bevrijden. De man zat bekneld in zijn auto. Hij is met ernstig letsel met een ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg overgebracht. Een trauma-arts is met het slachtoffer meegereden.

De weg richting Breda is enige tijd afgesloten geweest. De politie dort onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Heeft u tips? App naar onze whatsapp tiplijn. Zet ons nummer in je telefoon: +31 850601871