Oosterhouts gezin overvallen door groep gewapende mannen

Foto: Jeroen Stuve

Oosterhouts gezin overvallen door groep gewapende mannen

OOSTERHOUT – Bij een schietpartij in Oosterhout is iemand gewond geraakt. Het incident speelde zich af in een woning aan de Freesiastraat. Dat meldt de politie.


Foto: Jeroen Stuve

Volgens Omroep Brabant gaat het om een gewapende overval. De eigenaar van de woning zegt tegen de omroep rond half vijf vannacht verrast te zijn door vijf of zes mensen. Ze dreigden hem te beroven en hadden een pistool bij zich. De vrouw en kinderen van het slachtoffer bleven ongedeerd.

Het is nog onduidelijk of de eigenaar van de woning ook het slachtoffer is. De politie kon dat donderdagmorgen nog niet bevestigen. De bewoner zou al vaker bedreigd zijn en daarvoor bij de politie aan de bel hebben getrokken. Het gewonde slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Ambulance en agenten met speurhonden kwamen ter plaatse en zijn een groot (sporen)onderzoek gestart. De politie verwacht later op de dag meer informatie vrij te geven.

Heeft u tips? App naar onze whatsapp tiplijn. Zet ons nummer in je telefoon: +31 850601871