Brand in appartementencomplex aan Karel de Grotelaan in Eindhoven

Foto: Dave Hendriks

Brand in appartementencomplex aan Karel de Grotelaan in Eindhoven

EINDHOVEN – In een appartementencomplex aan de Karel de Grotelaan in Eindhoven is zaterdagavond rond kwart voor zeven brand uitgebroken. De brandweer had het vuur al snel onder controle. De brand woedde op de derde verdieping.

Foto: Dave Hendriks

De brand is mogelijk aangestoken. Daarom bewaakt de politie de woning tot er verder onderzoek is gedaan.

Een van de bewoners ademde rook in en is door het ambulancepersoneel nagekeken. De brandweer was nog enige tijd bezig met het ventileren van de appartementen. De bewoners van het uitgebrande appartement kunnen niet terug vanwege de rook- en waterschade. De andere bewoners kunnen weer in hun appartement.

Foto: Dave Hendriks