NAC in matig duel met 1-0 langs Telstar

Foto: Marcel van Dorst

NAC in matig duel met 1-0 langs Telstar

BREDA – In een leeg NAC stadion lukte het NAC om ondanks het matige spel de drie punten in eigen huis te houden.


NAC player Jethro Mashart celebrating the goal during the match NAC – Telstar. Foto: Marcel van Dorst

Invaller Jethro Mashart maakte halverwege de tweede helft met een stiftje het doelpunt voor de thuisclub. Mashart stond pas 2 minuten in het veld. In de laatste minuut was Telstar-keeper Jasper Schendelaar dicht bij de gelijkmaker, maar de bij een hoekschop mee naar voren gekomen doelman raakte met een kopbal de lat.

NAC, zwaar getroffen door het coronavirus, verloor de afgelopen weken op eigen veld van SC Cambuur (0-4) en NEC: 0-1. De ploeg van trainer Maurice Steijn stapte na een reeks besmettingen drie competitiewedstrijden op rij als verliezer van het veld. Vorige week vrijdag won de club voor het eerst sinds lange tijd weer; met 4-1 bij MVV.

Door de nipte zege staat NAC derde, met 4 punten achterstand op koploper De Graafschap.