(VIDEO) Bestuurder op leeftijd rijdt door afzettingen en eindigt in zandberg Vijf Eikenweg

Foto: Marcel van Dorst

(VIDEO) Bestuurder op leeftijd rijdt door afzettingen en eindigt in zandberg Vijf Eikenweg

OOSTERHOUT – Hoe ironisch is het dat er een rotonde aangelegd wordt vanwege te veel ongevallen en juist daar nu tijdens de werkzaamheden een ongeval gebeurd. 

Foto: Marcel van Dorst

Een oudere bestuurder komende vanaf Rijen heeft dinsdagavond diverse waarschuwingen over het hoofd gezien. Hij reed net voor de kruising met de Ketenbaan een hek omver en werd volgens de wegwerkers gelanceerd om vervolgens op een zandberg tot stilstand te komen. De (oudere) bestuurder raakte lichtgewond en is ter plaatse door het ambulance personeel nagekeken.

De wegwerkers zijn zich rot geschrokken. Zeker omdat ze er vanuit zouden moeten gaan dat ze veilig hun werkzaamheden zouden moeten kunnen uitvoeren. Er zal dan ook zeker nogmaals naar de waarschuwingsborden gekeken worden om soortgelijke incidente te voorkomen.