Gehavend PSV gemakkelijk langs ADO

Foto: Marcel van Dorst

Gehavend PSV gemakkelijk langs ADO

EINDHOVEN – PSV heeft zondagavond van ADO Den Haag gewonnen. De zwaar gehavende formatie van Roger Schmidt versloeg de club uit de Hofstad met 4-0. De goals werden gemaakt door Eran Zahavi,  Noni Madueke (2x) en Ryan Thomas.

,PSV player Eran Zahavi scores the 1-0. Foto: Marcel van Dorst

Schmidt moest flink puzzelen want deze zondag kwam een nieuw coronageval binnen de selectie aan het licht. Jorrit Hendrix bleek niet inzetbaar en hij werd vervangen door Adrian Fein. Daardoor stonden Ryan Thomas en Mauro Junior vanaf de aftrap op de posities van backs. 

De Eindhovenaren begonnen goed aan de wedstrijd, want na zestien minuten stond het al 1-0. Dat gebeurde nadat Eran Zahavi een strafschop benutte. De tweede treffer viel vlak na rust, want invaller Noni Madueke schoot knap raak. Vlak voor tijd was het Ryan Thomas die PSV’s derde treffer maakte. In de blessuretijd volgde de tweede treffer van Madueke.