Twee vakantiehuisjes in Vlierden door brand verwoest

Foto: Harrie Grijseels

Twee vakantiehuisjes in Vlierden door brand verwoest

VLIERDEN – Op bospark de Bikkels in Vlierden is in de nacht van dinsdag op woensdag rond 2.50 uur brand uitgebroken in twee vakantiehuisjes. In beide huisjes die aan een geschakeld staan waren mensen aanwezig.

Foto: Harrie Grijseels

Een van de bewoners heeft de brand ontdekt en heeft zijn buren wakker gemaakt en alarm geslagen. De brandweer die met diverse korpsen uit de regio ter plaatsen kwamen konden de huisjes niet meer redden. Beide huisjes zijn totaal afgebrand en door graafmachine die de brandweer heeft laten komen gesloopt. Een van de bewoners had het huisje sinds een paar weken in zijn eigen bezit in het andere zaten mensen die vakantie hadden. Er is niemand gewond geraakt en wat de oorzaak van de brand is geweest is niet bekend.