120 winkels Albert Heijn krijgen minder versproducten na vrachtwagenbrand

Foto: Sander van Gils

120 winkels Albert Heijn krijgen minder versproducten na vrachtwagenbrand

TILBURG – Een fikse brand heeft voor heel wat schade gezorgd bij het Albert Heijn-distributiecentrum¬†in Tilburg. De brand heeft gevolgen voor de klanten van zo’n 120 AH-filialen. Met name de vers-schappen zijn de komende dagen minder goed gevuld, laat een woordvoerster weten aan het Brabants Dagblad.

Foto: Toby de Kort

De brand aan de Tilburgse Pegasusweg begon in de cabine van een vrachtwagen. Dat voertuig werd volledig verwoest. De vlammen sloegen na een tijdje over naar het pand. Dat werd direct ontruimd.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en bluste met man en macht. Dat is inmiddels gelukt. In verband met die werkzaamheden werd de weg afgesloten. De zwarte rookpluimen waren al van veraf te zien. Er raakte niemand gewond.