Bloemenzee voor overleden Nadir Faassen in Breda

Foto: Tom van der Put

Bloemenzee voor overleden Nadir Faassen in Breda

BREDA – Op de plek waar het lichaam van Nadir Faassen is gevonden, is donderdag een ware bloemenzee ontstaan. Tientallen nabestaanden hebben boeketten neergelegd langs het water aan de Markkade in Breda. Het lichaam van de 25-jarige man uit Terheijden werd maandag gevonden door duikers. 

Hoe de vermiste Nadir om het leven kwam, is nog altijd onduidelijk. Nadir Faassen werd sinds woensdagavond vermist. Hij had gewerkt in een café in Breda en was sindsdien niet meer gezien. Zijn vrienden gingen zondagavond naar hem op zoek.

Ze vonden remsporen op de Markkade waar Nadir zijn auto vaak parkeerde. Vervolgens schakelden de vrienden de politie in. Maandagochtend vonden duikers van de politie Nadirs auto in het water. Zijn lichaam werd niet veel later ontdekt.