Auto van vermiste Nadir Faassen uit het water gehaald in Breda

Foto: Perry Roovers

Auto van vermiste Nadir Faassen uit het water gehaald in Breda

BREDA – De politie heeft langs de Markkade de auto van de vermiste Nadir Faassen (25) uit Terheijden in het water gevonden. De auto is maandagmiddag uit het water gehaald, maar Nadir zat er niet in.

Foto: Perry Roovers

De politie gaat dinsdagmiddag verder zoeken naar Nadir met een sonarboot. Nadir wordt sinds woensdagavond vermist. Vrienden van hem meldden zondagavond aan de politie dat ze een remspoor op de Markkade hadden gezien en een ruitenwisser gevonden. Duikers van de politie vonden maandagochtend inderdaad een auto in de Mark. Volgens de politie zou Nadir hier langs hebben kunnen rijden, omdat dit op de weg van Breda centrum naar Terheijden ligt, waar Nadir woont.