Automobilist rijdt in op bezoekers feestcafé in Rijsbergen en gaat ervandoor

Foto: Perry Roovers

Automobilist rijdt in op bezoekers feestcafé in Rijsbergen en gaat ervandoor

RIJSBERGEN – Een automobilist is zondagochtend in het Brabantse Rijsbergen ingereden op bezoekers van feestcafé The Jolly Jester aan de Sint Bavostraat in Rijsbergen. Dit gebeurde rond halfzes. Volgens getuigen reed de automobilist hierna door.


Foto: Perry Roovers

Er zouden twee mensen gewond zijn geraakt. Zij zijn met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De automobilist zou volgens diverse getuigen het fietspad zijn opgereden en daarna op de bezoekers zijn ingereden. Op de straat lagen drie fietsen met flinke schade.

De twee gewonden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van hun verwondingen is nog niets bekend. De politie doet onderzoek.