Automobilist overleden na botsing met boom Tilburg

Foto: Jack Brekelmans

Automobilist overleden na botsing met boom Tilburg

TILBURG – Een automobilist is zondagochtend overleden nadat hij met zijn auto op een boom botste langs de Sweelincklaan in Tilburg. Het ongeluk gebeurde rond zes uur. Voor zover bekend zouden er geen andere weggebruikers bij betrokken zijn.

Foto: Jack Brekelmans

Agenten bevrijdden de automobilist nog uit de auto, maar de reanimatiepogingen hadden geen succes. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht. Een getuige wijst erop dat donderdagnacht ook al een auto op deze boom botste. Toen ging het om een politieauto. De agente die daarin reed, was met spoed onderweg was naar een klus in Moergestel.

Die politieauto vatte na de botsing vlam. De agente werd gewond naar een ziekenhuis gebracht. Over haar toestand is niets bekendgemaakt.LEES OOK:

Politieauto crasht tegen boom en vliegt in brand