(VIDEO) Supporters Willem II vieren feestje achter stadion

Videostill

(VIDEO) Supporters Willem II vieren feestje achter stadion

TILBURG – Een grote groep Willem II-supporters viert donderdagavond feest naast de Euroscoop in Tilburg. Op beelden is te zien dat er gedanst en gezongen wordt, zonder dat de coronaregels worden gevolgd. De gemeente ziet echter geen probleem en heeft bewust een vergunning gegeven voor het feest.


Duizend voetbalfans kijken op een groot scherm naar de play-offs van de Europa League. Vanaf het einde van de middag komen de supporters van de Tilburgse club samen.

Vooralsnog wordt er niet ingegrepen zegt een woordvoerster van de gemeente. “‘Voor het eerst in vijftien jaar spelen we Europees voetbal. En daar zijn we trots op”, zegt woordvoerder Irma van Gaalen van de gemeente. ”We zijn niet gek en we weten ook wel dat er dan gefeest wordt.”