(VIDEO) Joyrider (15) ontspoort met auto langs spoor in Dorst

Foto: Jeroen Stuve

(VIDEO) Joyrider (15) ontspoort met auto langs spoor in Dorst

DORST – Een jongen van vijftien is donderdagochtend op de Boslaan, een grindweg pal langs het spoor in Dorst, met de auto van een bekende van hem tegen een hek gebotst.


Foto: Jeroen Stuve

Hij kwam in de berm terecht, ramde een hek langs het spoor en belandde vervolgens met de auto op zijn kant. De jongen raakte niet gewond. Hij had de auto van zijn verzorger meegenomen voor een ritje, zo laat de politie weten.

De Boslaan ligt direct aan het spoor. Het ongeluk gebeurde iets voor halfelf, maar een uur later reden treinen op de bewuste plek nog altijd langzaam, zo lieten omstanders weten. Het slachtoffer is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken maar hij bleek niets te mankeren.