Vrachtwagen en motorrijder botsen in dichte mist in Hooge Zwaluwe

Foto: Jeroen Stuve

Vrachtwagen en motorrijder botsen in dichte mist in Hooge Zwaluwe

HOOGE ZWALUWE – Een motorrijder is dinsdagochtend aangereden door een vrachtwagen op de Brandestraat tussen Wagenberg en Zevenbergen. Het ongeluk gebeurde rond 06.30 uur in zeer dichte mist. 

Het ongeval gebeurde in dichte mist. Foto: Jeroen Stuve

De vrachtwagen wilde de N285 oversteken en zag daarbij de motorrijder over het hoofd. Hulpdiensten kwamen ter plaatse. Een traumahelikopter kon door de mist niet uitrukken. De motorrijder is naar het ziekenhuis gebracht.

De weg was afgesloten voor onderzoek. Deze is weer open. Hoe het met de motorrijder is is niet bekend. De vrachtwagenchauffeur is ongedeerd en gehoord door de politie. Het onderzoek naar de oorzaak gaat door.