(VIDEO) A27 bij Werkendam dicht na ongeval met vrachtwagen

Foto: Marcel van Dorst

(VIDEO) A27 bij Werkendam dicht na ongeval met vrachtwagen

WERKENDAM – De A27 richting Utrecht is bij Werkendam afgesloten in de noordelijke richting. Dat gebeurde nadat een vrachtwagen dinsdagmiddag rond vijf uur een klapband kreeg. Hij raakte daarna de vangrail in de middenberm.

Foto: Marcel van Dorst

Een auto kon de vrachtwagen niet meer ontwijken en kwam in botsing met de vrachtwagen. De vrachtwagen vervoerde op zijn beurt weer twee andere trucks op de oplegger.  Door het ongeval ontstond een flinke ravage. Het is onduidelijk hoelang de weg richting Gorichem dicht blijft.

Voor zover bekend raakte er niemand ernstig gewond. Volgens getuigen zou het om minstens drie gewonden gaan. Zeker een gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.