(VIDEO) Dode gevonden in Wernhout, politie houdt alle scenario’s open

Foto: Jeroen Stuve

(VIDEO) Dode gevonden in Wernhout, politie houdt alle scenario’s open

WERNHOUT – De politie doet maandag sinds half acht ‘s ochtends uitgebreid onderzoek bij een visvijver in Wernhout nadat daar maandagochtend vroeg een lichaam werd gevonden. Een voorbijganger meldde de vondst, zo laat een politiewoordvoerder weten. Het is onduidelijk wat er is gebeurd. Dus houden we alle scenario’s open, geeft hij aan.

Foto: Jeroen Stuve

Het is nog niet bekend of het om een man of vrouw gaat. De politie vermoedt dat er zondagavond of in de nacht van zondag op maandag iets is gebeurd bij de visvijver aan de Kleine Heistraat en Loosbergstraat in Wernhout. Voorbijgangers die daar in de afgelopen 24 uur iets hebben gezien, wordt daarom gevraagd dit te melden.