Kozakken Boys wint met 4-1 van IJsselmeervogels

Foto: Marcel van Dorst

Kozakken Boys wint met 4-1 van IJsselmeervogels

WERKENDAM – In het eigen stadion aan de Nieuwe Kozakken Stoep in Werkendam heeft Kozakken Boys concurrent IJsselmeervogels met 4-1 verslagen. Voormalig Kozakken Boys Speler El Azzouti opende de score voor IJsselmeervogels na een fout van keeper Nils den Hartog.


Kozakken Boys player Leon Bot scores the 1-1. Foto: Marcel van Dorst

In de 35e minuut was het Leon Bot die de gelijkmaker binnen tikte. De 1-1 op het scorebord was tevens de ruststand.

Na rust een aanvallend Kozakken Boys. In de 71e minuut is het Kan Tejan die een zelf versierde strafschop binnen tikt. Kaj wordt direct na zijn doelpunt vervangen door Thomas Marijnissen. In de 76e minuut weer een strafschop nadat een IJsselmeervogel speler hands maakt in de zestien meter. Yassin Ouja faalt niet en scoort de 3-1. in blessuretijd is het Nizar Mekkaoui die de bal in de bovenhoek plaatst en scoort, eindstand 4-1. Door deze winst staat Kozakken Boys op een gedeelde eerste plaats.