Poging brandstichting auto op parkeerplaats Oosterhout

Foto: Marcel van Dorst

Poging brandstichting auto op parkeerplaats Oosterhout

OOSTERHOUT – Een geparkeerde auto aan de Van Oldeneellaan in de wijk Slotjes is zaterdagavond doelwit geweest van brandstichting. Een voorbijganger zag vlammen onder de auto vandaan komen. Hij had niet gezien wat daar aan vooraf was gegaan.

OOSTERHOUT, , 12-09-2020, dutchnews, , Brandstichting aan auto op Van Oldeneellaan in Oosterhout

Op de plaats van de geparkeerde auto is een witte fles met daarin brandstof gevonden. Door het snelle optreden van de vriend van de eigenaresse van de auto met een brandblusser is erger voorkomen. De brandweer heeft nog een nacontrole gedaan. De politie heeft de fles brandstof veilig gesteld en doet onderzoek naar de brandstichting.