Ravage na ongeval op Alphenseweg Riel, bestuurder gewond

Foto: Jack Brekelmans

Ravage na ongeval op Alphenseweg Riel, bestuurder gewond

RIEL – Een automobilist is donderdagavond laat gewond geraakt toen hij met zijn auto tegen een boom reed. Het slachtoffer is door de brandweer uit zijn auto gehaald. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk op de Alphenseweg in Riel zorgde iets voor elf uur voor een enorme ravage.

Foto: Jack Brekelmans

Een automobilist die achter de gecrashte wagen reed, wist die niet te ontwijken en reed ook nog tegen de auto aan. In de tweede auto zaten volgens omstanders meerdere mensen. Zij zouden niet gewond zijn geraakt.

De Alphenseweg lag na het ongeluk bezaaid met brokstukken. Het motorblok van de wagen die tegen de boom botste, werd door de klap uit de auto gerukt en belandde op de weg. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren.

Foto: Jack Brekelmans