Man op dak van woning in Drunen, onderhandelaars praten man naar beneden

Foto: Marcel van Dorst

Man op dak van woning in Drunen, onderhandelaars praten man naar beneden

DRUNEN – Op het dak van een woning aan de Trompstraat in Drunen is vrijdagavond een man het dak op geklommen. Hij dreigde naar beneden te springen. De omgeving rond de plaats van het incident werd ruim afgezet.

Onderhandelaars waren druk met de man in gesprek. Foto: Marcel van Dorst

Onderhandelaars van de politie waren druk met de man in gesprek. Ook werd een arrestatieteam paraat gehouden. Deze hoefde niet in actie te komen want na lang praten lukte het de onderhandelaars van de politie de man van het dak te praten.

Volgens omwonende zou de ambulance al eerder op de dag bij deze woning zijn geweest. Of de man verward was is niet bekend.