Drie spoor overgangen tot morgen dicht door storing

Foto: Sem van Rijssel

Drie spoor overgangen tot morgen dicht door storing

EINDHOVEN – Op drie plekken in Eindhoven zijn de spoorbomen bij de overwegen al vanaf vanochtend 07:00 dicht. 


Foto: Sem van Rijssel

Door een storing blijven de spoorbomen omlaag. Omdat het defect onder de rails zit kan het pas vannacht gerepareerd worden zodra er geen treinverkeer meer is. Dan zal de hele nacht met zwaar materieel gewerkt worden om de spoorbomen hopelijk morgen ochtend weer open te hebben.

Donderdagochtend kozen veel verkeersgebruikers er voor om onder de bomen door te gaan. Verkeersregelaars houden nu mensen tegen, ook is er voor de overweg een afzetting met lint. Treinen rijden langzaam, en toeteren ivm de veiligheid voordat ze de overweg oversteken.