(VIDEO) Zeker 40 brandweermannen bezig met nablussen bosbrand Chaam

Foto: Jeroen Stuve

(VIDEO) Zeker 40 brandweermannen bezig met nablussen bosbrand Chaam

CHAAM – In de Chaamse bossen tussen Alphen, Chaam en Gilze is maandagmiddag brand uitgebroken. Dinsdag is de brandweer nog steeds bezig met het nablussen, omdat de brand nog smeult tot diep in de grond. Veertig brandweermannen gaan het hele gebied omploegen om het vuur te doven.


Foto: Jeroen Stuve

De vlammen werden maandag rond 15.00 uur ontdekt. De brandweer schaalde een uur later op naar een grote brand.  Diverse eenheden werden opgeroepen om het vuur te bestrijden. Sindsdien is de brandweer aanwezig in de Chaamse bossen. Een gebied van 150 vierkante meter heeft in brand gestaan, nu is het vuur onder controle.LEES OOK:

Grote bosbrand in de Chaamse bossen