Kozakken Boys wint eerste wedstrijd van seizoen met 3-2 van ASWH

Blijdschap na de eerste goal van Teije ten Dam (R). Foto: Marcel van Dorst

Kozakken Boys wint eerste wedstrijd van seizoen met 3-2 van ASWH

WERKENDAM – In Werkende hebben de Kozakken Boys hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met 3-2 weten te winnen van ASWH. Teije ten Den was met 2 doelpunten de uitblinker aan de zijde van de Kozakken.

ASWH player Ellas Meijer (L), Kozakken Boys player Mark Veenhoven (M), ASWH player Jesper van den Bosch (R). Foto: Marcel van Dorst

ASWH eindigde de wedstrijd met tien man, Jesper van den Bosch kreeg zijn tweede gele kaart na commentaar op de scheidsrechter en kon vroegtijdig naar de kleedkamer. Rai Fagrach maakte de derde treffer voor Kozakken Boys. De doelpunten van ASWH eerder gescoord door Clarence Bijl en Luck Admiraal.