(VIDEO + FOTOSERIE) Gewonde en ravage na ongeval op kruising in Made

Foto: Marcel van Dorst

(VIDEO + FOTOSERIE) Gewonde en ravage na ongeval op kruising in Made

MADE – Op de kruising aan de Godfriedt Schalckenstraat met de oprit naar de A59 is donderdagavond een ongeval gebeurd tussen een bestelbus en een auto. De bestuurder van de auto raakte daarbij gewond en zat bekneld in zijn voertuig.

Foto: Marcel van Dorst

De gealarmeerde brandweer heeft de man uit zijn voertuig bevrijdt. Het slachtoffer is met beenletsel met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij.

Door het ongeval raakte beide voertuigen zwaar beschadigd. Een berger heeft beide voertuigen getakeld en afgevoerd. Ook vervoerde de bestelbus een aanhanger en boot, ook die zijn afgevoerd door de berger. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.