Man op straat doodgeschoten in Boxmeer

Foto: Marco van den Broek

Man op straat doodgeschoten in Boxmeer

BOXMEER – In Boxmeer is woensdagavond rond kwart over acht een man doodgeschoten. Volgens buurtbewoners zou de man zes keer geraakt zijn. Het slachtoffer, die ze schatten tussen de 25 en 30 jaar, leefde nog toen hij werd gevonden.


Foto: Marco van den Broek

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse maar konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Over de identiteit van de man heeft de politie nog niets bekendgemaakt. De politie doet onderzoek.

Het is het tweede schietincident binnen een paar dagen waarbij een dode viel. Zondagavond werd bij een schietpartij in Uden de 53-jarige Stef Muller doodgeschoten.LEES OOK:

Dode na schietpartij in Uden, dader op de vlucht