Geen strafbare feiten geconstateerd bij vermeende mishandeling 14-jarig meisje uit Oosterhout

Stockfoto: Marcel van Dorst

Geen strafbare feiten geconstateerd bij vermeende mishandeling 14-jarig meisje uit Oosterhout

OOSTERHOUT – Na onderzoek van de politie is gebleken dat bij de vermeende mishandeling van een 14-jarig meisje in Oosterhout geen sprake is van een strafbaar feit. Vanwege de privacy doet de politie hier verder geen mededeling over.


De vermeende mishandeling werd landelijk nieuws. Het meisje zou zaterdagavond uit het niets in elkaar zijn geslagen door twee jongens. Volgens de aangifte zou het incident rond 21.30 uur zijn gebeurd bij de Jonkersdam in Oosterhout. Het meisje liep op dat moment naar huis nadat ze op bezoek was geweest bij een vriendin. De twee jongens zouden achter haar fietsen en gooiden plots hun fiets neer om haar daarna te slaan. Het meisje dook tijdens de vermeende mishandeling in elkaar en begon te schreeuwen, meldde de politie. Ze hield onder meer een blauw oog en een gescheurde lip over aan het incident.