Dode in woning aangetroffen na woningbrand Wijk en Aalburg

Foto: Iwan van Dun

Dode in woning aangetroffen na woningbrand Wijk en Aalburg

WIJK EN AALBURG – De brandweer is woensdagmiddag uitgerukt naar een melding van een woningbrand aan de Grote Kerkstraat in Wijk en Aalburg. Bij aankomst betrof het een klein brandje, een pannetje op het vuur.


Foto: Iwan van Dun

Dode in woning
Na onderzoek in de woning trof de brandweer een overleden persoon aan in de woning. Hierop is gelijk opgeschaald en een onderzoek in gang gezet. Van alle hulpverleners die in de woning zijn geweest zijn foto’s van de onderkant van hun schoenen genomen. De politie heeft ook een klein buurtonderzoek gehouden om te kijken of omwonende iets hadden gezien. Team brandonderzoek van de brandweer is ook ter plaatse gekomen om onderzoek te doen.

Vooralsnog gaat de politie niet uit van een misdrijf. Om dat uit te sluiten gaat de technische recherche onderzoek doen in de woning. Vooralsnog lijkt het er op dat de persoon een pannetje op het vuur heeft gezet, daarna onwel is geworden en is overleden. Maar het kan ook zo zijn dat het pannetje op het vuur het overlijden van de persoon heeft veroorzaakt.