Automobiliste rijdt tegen gevel van voormalige fysiotherapie praktijk in Riel

Foto: Toby de Kort

Automobiliste rijdt tegen gevel van voormalige fysiotherapie praktijk in Riel

RIEL – Dinsdagmiddag is een automobiliste met haar auto tegen de gevel van voormalig fysiotherapie praktijk Michielsen aan de Brokkenstraat in Riel gereden. Vermoedelijk heeft de automobiliste het gas gebruikt ipv de rem. Er raakte niemand gewond bij de aanrijding. Politie en brandweer kwamen ter plaatse om te kijken of het pand veilig te betreden was en of er geen instortingsgevaar dreigde.


Foto: Toby de Kort

De schade aan het pand is groot, binnen zitten veel scheuren en een deel van de gevel is ontzet. Een aannemer en de gemeente zijn ter plaatse. Een deel word afgezet met hekken door de gemeente. Een bouwexpert komt ter plaatse om het pand te beoordelen.