Lex Immers tekent twee jaar bij Bredase club NAC

Foto: Marcel van Dorst

Lex Immers tekent twee jaar bij Bredase club NAC

BREDA – Binnen een week is het NAC gelukt om de 34-jarige Lex Immers vast te leggen. De voormalige ADO speler heeft maandag een contract voor twee jaar getekend en wordt een van de steunpilaren in het elftal van trainer Maurice Steijn.

Foto: Marcel van Dorst

Donderdag werd bekend dat het contract van de aanvallende middenvelder, die ook als centrumspits zijn werk naar behoren uitvoert, met wederzijds goedvinden is ontbonden door ADO Den Haag. Immers kan op meerdere plaatsen uit te voeten maar zal bij NAC vermoedelijk als spits worden ingezet. Immers moet nog wel medisch gekeurd worden en zal maandagmiddag aansluiten bij de training van NAC in Zundert.

Na Moreno Rutten, DJ Buffonge, Roy Kortsmit, Dion Malone en Lewis Fiorini is Immers de zesde versterking van NAC dat onder het tweemanschap Manders/Steijn een nieuwe weg is ingeslagen die moet leiden tot promotie naar de eredivisie. Linksbuiten Kaj de Rooij zal, als alles volgens plan verloopt, de zevende inkomende transfer van deze zomer worden.