Weer coniferen in brand gestoken in wijk Oosterheide Oosterhout

Foto: Marcel van Dorst

Weer coniferen in brand gestoken in wijk Oosterheide Oosterhout

OOSTERHOUT – Het was een tijdje stil in de wijk Oosterheide wat betreft coniferenbranden maar zondagavond was het weer zover. Een aantal jongeren stak voor de zoveelste keer een aantal coniferen in brand. Dit keer bij een woning aan de Bilderdijkstraat.

Foto: Marcel van Dorst

Het was voor deze bewoner al de derde keer dat zijn coniferen in brand werden gestoken. De man heeft dan ook standaard de tuinslang klaarliggen zodat hij snel kan ingrijpen. Volgens getuigen zijn het een aantal jongeren die voor de branden en de overlast zorgen. De brandweer is ter plaatse geweest om na te blussen. De politie neemt verklaringen op van de bewoners en doet onderzoek naar de brandstichting.

Foto: Marcel van Dorst