Arrestatieteam stapt woning Tilburg binnen

Foto: Marcel van Dorst

Arrestatieteam stapt woning Tilburg binnen

TILBURG – Na een schietincident in de Don Boscostraat in Tilburg is een arrestatieteam een woning in die straat binnengevallen. De politie kreeg tientallen meldingen uit verschillende straten en rukte met verschillende wagens uit om ‘orde in de chaos te krijgen’, volgens een woordvoerder. De verdachte rende weg, maar kon iets later worden aangehouden. Ook zijn wapen is gevonden.

Foto: Marcel van Dorst

Niet veel later deed een arrestatieteam een instap in een woning aan de Don Boscostraat. Daar zou volgens de politie waarschijnlijk een tweede verdachte zich bevinden. Nadat het arrestatieteam de deur forceerde en de woning binnenviel werd er niemand in de woning aangetroffen.LEES OOK:

Schietincident in Tilburg, politie houdt verdachte aan