Verwarde man aangehouden in woning Macharen

Foto: Gabor Heeres

Verwarde man aangehouden in woning Macharen

MACHAREN – De politie heeft een verwarde man uit Macharen aangehouden. De man zat in een huis in de Caspar Boshartstraat en de politie was de hele ochtend bezig de man uit zijn huis te krijgen. Hij zou een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving zijn. Uiteindelijk is hij zelf naar buiten gekomen.


Foto: Gabor Heeres

”We maakten ons zorgen over de veiligheid van de man”, zegt een woordvoerder. Waarom de politie zich zorgen maakt over de veiligheid van de man is niet duidelijk. Meerdere politiewagens, een ambulance, een arrestatieteam en een brandweerwagen stonden paraat. Ook waren er speciale mensen van het politie-onderhandelingsteam met de man in gesprek. Uiteindelijk gaf de man zichzelf over.