Man dreigt met vuurwapen in Den Bosch

Foto: Iwan van Dun

Man dreigt met vuurwapen in Den Bosch

DEN BOSCH – Een man uit Den Bosch is donderdagmiddag in zijn woonplaats opgepakt, omdat hij een man met een vuurwapen zou hebben bedreigd. Agenten in kogelwerende vesten hadden de straat waar hij woont afgezet. Een arrestatieteam van de politie was ingeseind om zijn woning binnen te vallen, maar hoefde uiteindelijk niet in actie te komen.

Foto: Iwan van Dun

Een onderling conflict zou hebben geleid tot de bedreiging. De verdachte ging er vervolgens in een auto met twee andere inzittenden vandoor. Het kenteken van de auto werd aan de politie doorgegeven. De politie vond de auto geparkeerd aan het Zuidoosterfront in Den Bosch.De man heeft zich uiteindelijk zelf bij de politie gemeld. Hij is aangehouden.