Vrouw en kinderen gewond bij ernstig ongeval Bergen op Zoom

Foto: Christian Traets

Vrouw en kinderen gewond bij ernstig ongeval Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM – Een vrouw en twee kinderen zijn gewond geraakt bij een aanrijding tussen hun auto en een vrachtwagen. Dat gebeurde donderdag vroeg in de middag op de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom. De auto waarin de vrouw en de twee kinderen zaten, ligt in de sloot. Hulpdiensten hebben de vrouw en de kinderen uit de auto gehaald.


Foto: Christian Traets

Traumahelikopter
Hulpverlening, waaronder drie ambulances, een traumahelikopter en de brandweer, kwamen ter plaatse. De bestuurster zou volgens getuigen met de traumahelikopter naar het ziekenhuis zijn overgebracht. Beide kinderen zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de weg tijdelijk afgesloten voor onderzoek naar de toedracht van het ongeval.