(FOTOSERIE) Twee gewonden bij ongeval op kruising Minervum Breda

Foto: Marcel van Dorst

(FOTOSERIE) Twee gewonden bij ongeval op kruising Minervum Breda

BREDA – Op de kruising aan het Minervum in Breda is maandagochtend een ongeval gebeurd waarbij twee gewonden zijn gevallen. Door nog onbekende oorzaak kwamen een personenauto en bestelbusje met elkaar in botsing. Beide inzittenden raakte gewond en zijn met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Hun verwondingen lijken mee te vallen.


Foto: Marcel van Dorst

Over de kop
Door de klap sloeg de bestelwagen over de kop en kwam tot stilstand in de berm. Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd. Deze kruising staat bekend als gevaarlijke kruising. De kruising was tijdelijk afgesloten, de politie heeft onderzoek gedaan. Een berger zal beide voertuigen takelen en afvoeren.