(RECLAME) Vencera Bootcamp + Power Yoga nu in Breda & Bergen op Zoom

(RECLAME) Vencera Bootcamp + Power Yoga nu in Breda & Bergen op Zoom

 ��Bij Vencera train jij voor jouw sportieve doelen door middel van diverse trainingen en professionele begeleiding. Je traint buiten in groepsverband met gezellige en andere sportieve mensen.

�� In Breda is het Small Group Training waarbij de groepen tot max. 8 personen gaan. Hierdoor is er meer ruimte voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling.

Power Yoga 
Bij Power Yoga gebruiken we de yogahoudingen (asana’s) om vooral fysiek fitter te worden. Er is een mooie balans tussen het stretchen en versterken van je spieren, waardoor je mooi in balans komt en je mobiliteit toeneemt. De les eindigt met een ontspanning waarin alle asana’s doorwerken in je lichaam.

�� In Bergen op Zoom trainen we met grotere groepen, sport gezellig samen met jouw vrienden! Hier kunnen tot 20 personen inschrijven per les.Nu hebben wij een tijdelijke actie:
�� 3 lessen voor 7,50
�� 5 lessen voor 14,95
�� 8 lessen voor 21,95

Waar focussen wij op:
����‍♂️ Krachttraining
��‍♂️ Cardio training
�� Coördinatie training
�� Flexibiliteit oefeningen

����‍♂️ CrosstrainingTijden en locatie:
�� Breda – Stadspark ValkenbergOp vrijdag 9:30, 10:30 en 11:30 (max 8 personen per les)

Power Yoga – Stadspark Valkenberg
Op maandag 19:00 uu

r�� Bergen op Zoom – Binnenschelde BoulevardOp woensdag en vrijdag om 19:45

Schrijf je in voor de deal via onderstaande link! Kies zelf de tijd, locatie en dag.

https://www.socialdeal.nl/deals/breda/vencera/blijf-deze-zomer-in-shape-met-3-5-of-8-bootcamplessen-60-min-bij-vencera-leuke-en-uitdagende-groepslessen-in-de-buitenlucht-onder-toeziend-oog-van-een-ervaren-coach-bergen-op-zoom-roosendaal-breda/?ref=ZHGHG&fbclid=IwAR2tZUQhdAvLU9hG7eF3EqnnpeL6brIOe8qzHoLQ6mJY2rdSwfFwUKDcioY

Meer informatie vind je op www.vencerasports.com