Politie zoekt man die mensen met bijl bedreigde in Eindhoven

Foto: Dave Hendriks

Politie zoekt man die mensen met bijl bedreigde in Eindhoven

EINDHOVEN – De politie in Eindhoven is op zoek naar een man met een bijl. Hij bedreigde gisteravond mensen met het wapen in de buurt van een filiaal van supermarkt Aldi. Daarna ging hij er in een auto vandoor. De politie achterhaalde het kenteken en ging naar hem op zoek. Toen zijn auto werd gezien, begon de politie aan een achtervolging die eindigde op de Oirschotsedijk.


Foto: Dave Hendriks

Ontkomen
Daar werd de auto in de berm klemgereden, maar de man wist ervandoor te gaan en te voet een maisveld in te vluchten. Er werd met man en macht naar hem gezocht. Er werd een gebied rond de Oirschotsedijk afgezet, maar ondanks alle inzet moest de politie rond middernacht bekennen dat de man was verdwenen. “Wij blijven uitkijken naar hem.”