Achtervolging Tilburg eindigt in ravage Kijkduinlaan

Foto: Toby de Kort

Achtervolging Tilburg eindigt in ravage Kijkduinlaan

TILBURG – In de Kijkduinlaan in Tilburg heeft een automobilist donderdagnacht een enorme ravage aangericht. De auto crashte tegen twee huizen. De schade aan de huizen is enorm. Volgens een ooggetuige gebeurde het ongeval na een achtervolging door de Kijkduinlaan. Een agent zou achter de auto zijn aangegaan omdat de bestuurder ‘opvallend rijgedrag’ vertoonde.In de auto zouden vier mensen hebben gezeten. Zij zijn allemaal aangehouden. 


Ontzet
Twee inzittenden zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. Onbekend is of zij naar het ziekenhuis zijn overgebracht. De gevels van de geraakte huizen zijn volgens de ooggetuige ‘compleet ontzet’, maar de bewoners raakten niet gewond.