Man aangehouden na schietpartij bij Albert Heijn

Foto: Jack Brekelmans

Man aangehouden na schietpartij bij Albert Heijn

TILBURG – De politie Tilburg heeft donderdagavond meerdere meldingen van een schietpartij bij een supermarkt aan de Umberstraat ontvangen. Op foto’s zijn kogelgaten in een ruit te zien. Er is een man opgepakt door agenten, maar het is niet zeker of hij ook daadwerkelijk de schutter is. „Door de collega’s is een aantal hulzen veiliggesteld”, meldt een woordvoerder. Het incident vond plaats op de parkeerplaats van de Albert Heijn.

Volgens Omroep Brabant reed er een auto weg na de schietpartij. Die heeft er mogelijk iets mee te maken. Er zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen.

Foto: Jack Brekelmans

Meerdere surveillance-eenheden van de politie kwamen ter plaatse. Ook de recherche is opgeroepen. „Het onderzoek ter plaatse is gestart en zal nog wel enige uren in beslag nemen”, aldus de politie via Twitter.