Politie bevestigt; overleden persoon in auto is vermiste Bert de Laat

Foto: Marcel van Dorst

Politie bevestigt; overleden persoon in auto is vermiste Bert de Laat

DRIMMELEN / MADE – De politie heeft woensdagochtend bevestigt dat de overleden persoon in de gevonden auto in Drimmelen de sinds 14 juli vermiste Bert de Laat is. Daarmee komt een eind aan drie weken onzekerheid voor familie. vrienden en bekenden. Rond drie uur ontdekte een voorbijganger een auto in het water aan de haven aan de Cromsteven in Drimmelen. Er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf.

Auto van Bert de Laat
De politie en de nabestaanden konden al kort na de vondst bevestigen dat de auto van Bert de Laat was. Daarna moest onderzoek uitwijzen dat de dode in de auto de vermiste Bert was. Schoonzoon Jeroen wist het al snel ’99 procent zeker’.

Zelfdoding
Bert was volgens zijn schoonzoon zwaar depressief. Hij had veel last van de coronatijd en alle bijbehorende maatregelen. Bert is naar alle waarschijnlijkheid zelf uit het leven gestapt.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.LEES OOK:

Auto van vermiste Bert de Laat met dode inzittende gevonden in het water in Drimmelen