Overval op woning in Tilburg, bewoners bedreigd met vuurwapen gelijkend voorwerp

Foto: Jack Brekelmans

Overval op woning in Tilburg, bewoners bedreigd met vuurwapen gelijkend voorwerp

TILBURG – De bewoners van een huis aan de Tatraweg in Tilburg zijn maandagnacht vermoedelijk door twee daders overvallen. Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd en of de overvallers iets hebben buitgemaakt. Volgens omstanders kwamen de bewoners oog in oog te staan met de overvallers. Hierbij zouden ze mogelijk met een vuurwapen zijn bedreigd. Ze zouden niet gewond zijn geraakt.

Foto: Jack Brekelmans

Politiehond
De daders sloegen op de vlucht. De politie heeft in de omgeving van de Tatraweg met onder meer een politiehond naar hen gezocht. Dit voor zover dinsdagochtend vroeg bekend zonder resultaat.

Vluchtauto
Verderop in de straat staat een zwarte Skoda die door de politie is afgezet met linten. Of dit de auto van de bewoners is of de vluchtauto van de daders is niet duidelijk. Vlakbij het huis in de Tatraweg zijn tie wraps gevonden.

Foto: Jack Brekelmans