Motorrijder zwaargewond na botsing met auto in Sint Hubert

Foto: Marco van den Broek

Motorrijder zwaargewond na botsing met auto in Sint Hubert

SINT HUBERT – Een motorrijder is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de Hapseweg in Sint Hubert. De man, een 30-jarige inwoner van Mill, botste met zijn motor tegen een auto. De bestuurder van de auto kreeg glassplinters in zijn arm. Hij is uit voorzorg naar een ziekenhuis gebracht. Zijn vrouw en twee kinderen die ook in de auto zaten kwamen met de schrik vrij. De motorrijder is in kritieke toestand met spoed met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.


Foto: Marco van den Broek

Traumahelikopter
De toedracht van het ongeval wordt onderzocht door de politie. Inmiddels zou de weg weer vrij gegeven zijn. Naast ambulances, brandweer en politie is ook een medisch team per helikopter ter plaatse geweest.