(VIDEO) Auto van vermiste Bert de Laat met dode inzittende gevonden in het water in Drimmelen

Foto: Marcel van Dorst

(VIDEO) Auto van vermiste Bert de Laat met dode inzittende gevonden in het water in Drimmelen

DRIMMELEN – Aan de Kromsteven is dinsdagmiddag bij een botenhelling de auto van de sinds drie weken vermiste Bert de Laat gevonden. In de auto zit een overleden persoon. Alles duidt er op dat het om de vermiste Bert de Laat gaat maar verder onderzoek zal daar duidelijkheid over moeten brengen. De auto werd ontdekt door een voorbijganger.


Foto: Marcel van Dorst

Zoekacties
Ondanks diverse zoekacties, waaronder in Drimmelen, is de auto niet eerder opgemerkt. De 70-jarige man werd sinds 14 juli vermist. Hij zei toen dat hij in zijn witte elektrische Mitsubishi een rondje zou gaan rijden door de polder bij Made, maar keerde niet terug. Bert was volgens zijn schoonzoon zwaar depressief. De coronatijd en alle bijbehorende maatregelen zouden hem hem erg zwaar gevallen zijn. De medicijnen die Bert al tien jaar slikte, had hij niet meegenomen toen hij vertrok.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.